Upcoming Concert Yang Perlu Dihalang!

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Viral di medsos dan portal berita berkenaan konsert Bellie Eilish yang menyaksikan para penontot beratur sejak pagi walaupun konsert bermula malam. Sedih tapi tak terkejut . 

Tak kenal sangat artis ini , tapi perasan selalu keluar dalam Ads ADOBE .Isu bantahan konsert tak nak komen sebab dah berlangsung . Cuma bila viral , maka keluarlah 1 list UPCOMING CONCERT . Terkejut saya bila tengok 1 nama artis ini CALUM SCOTT . 

Kalau artis ini memang saya kenal sebab pernah follow disebabkan keunikan suara dia , memang merdu ketika mula mula dia debut sebagai artis, namun masuk dalam blacklist bila ternyata dia seorang GAY. Pernah menceritakan konflik dalaman dan keluarga beliau tentang keinginan seksualiti beliau. 

Malah beberapa bulan lepas dia baru sahaja keluarkan single tentang isi hati dia SEBAGAI SEORANG GAY. Dibangga bangga oleh warga PRIDE. 

Dan kini sedang berlangsung Asia Tour dan negara kita termasuk dalam listnya.. Yang dah lepas , ikutlah walaupun kecewa. Tapi yang akan berlangsung ni, perlu ditegah! Nak tag sapa tak tahu , kalau semua pakat rise up isu ini. Moga didengari.


اللهم صل على محمد وآل محمد
(Allahumma salli 'ala Muhammad wa ali Muhammad)
سُبْحَانَ اللّهِ وَ بِحَمْدِهِ ، سُبْحَانَ اللّهِ الْعَظِيمِ
(SubhanAllahi wa biHamdihi, SubhanAllahil adzim)
سبحانك اللهم وبحمدك أشهد ان لا إله إلا أنت أستغفرك وآتوب إليك
(Subhanakallahumma wabihamdika asyhadu allaailaaha illa anta astaghfiruka wa atuubu ilaika)

  

Post a Comment

0 Comments